Landing pentru o cafea: 1 Cafea = 1 Landing Page

Ne-am digitalizat, business-ul s-a digitalizat. În loc de “da’ cine o să cumpere de la mine online” tot mai des auzi “și cum mă găsește dacă nu sunt pe Google?!”. Partea bună este că majoritatea antreprenorilor sunt flexibili la schimbări - acceptă și implementează. Bugetele, însă, niciodată nu s-au remarcat printr-o mare flexibilitate, în special când vine vorba despre implementarea soluțiilor IT. Royal Systems a găsit compromisul - campania Landing pentru o cafea este pentru antreprenorii care înțeleg că afacerea lor are nevoie de un landing, dar nu dispun de bugetul necesar pentru a-l crea. Pe parcursul celor 7 evenimente finalizate, echipa Royal Systems a oferit beneficiarilor landing la preț de o cafea, iar recent la campanie ne-am alăturat și noi - Qomunica.

În primul rând, exemplul BUN este molipsitor. Ne-a surprins plăcut inițiativa Royal Systems și în special curajul echipei. Decizia de a fonda parteneriatul și de a veni cu servicii gratuite de Copywriting a venit, însă, puțin mai târziu. 

Unul dintre obiectivele anului 2023 pe care l-am setat la Qomunica, a fost de a crea o linie de servicii gratuite, prin care, în primul rând, vom fi utili comunității, iar în al doilea rând, vom deveni mai vizibili. Ca de obicei, a apărut și problema – săptămâni în șir treceau, iar ideea acelui serviciu gratuit rămânea nedescoperită. Exact atunci ne-am gândit: ce-ar fi să ne alăturăm campaniei care ne-a stârnit admirația cu ceva timp în urmă? 

Și…am făcut-o. 

Partenerii campaniei

Cum poți obține și tu un landing pentru o cafea? 

Pentru sâmbătă, 20 Mai, Royal Systems a pregătit cea de-a OPTA EDIȚIE a evenimentului. Ce se cere din partea ta? Să te înscrii, să vii la ora programată și să servești echipa cu o cafea – atâta va costa landingul pentru afacerea ta. Royal Systems va construi landingul de la zero, iar echipa Qomunica va avea grijă să ai și un conținut grozav pe site-ul tău nou-nouț!

Fondator Qomunica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *