Dezvoltăm site-uri care

Design fără titlu (22)

Dacă ai ajuns pe această pagină, cel mai curând:

Potențialul afacerii tale fără un site în 2024

0%

0 100%

DE CE ai nevoie de un site sau ce zic cifrele?

Totodată, cât de mare nu ar fi durerea, suntem perfect conștienți că serviciile de creare site reprezintă o investiție semnificativă pentru multe afaceri din mediul nostru de afacere. De aceea, lăsăm cifrele să vorbească de la sine – mai jos îți oferim câteva date statistice, cu ajutorul cărora poți înțelege contravaloarea acestei investiții.

0 %

dintre utilizatorii de internet spun că nu vor recomanda o companie care nu are un site web

0 %

dintre oameni nu vor mai interacționa cu un site web dacă conținutul sau aspectul sunt neatractive

0 %

dintre useri sunt mai puțin probabil să revină pe un site după o experiență proastă

De ce nu ar trebui să subestimezi importanța unui site web?

Când îți spunem să nu subestimezi importanța unui site web știm foarte bine ce impact poate avea acesta asupra dezvoltării afacerii tale într-o lume digitalizată și unde cele mai multe vânzări au loc online. 

Creează o experiență memorabilă pentru utilizatorii tăi

Amintește-ți de acele experiențe când navigai pe unele site-uri web și nu te-au impresionat cu nimic, ba chiar ai uitat de ele într-o clipită. Cu siguranță nu-ți dorești să fii trecut cu vederea și uitat în doar câteva secunde de către utilizatori. Pentru a rămâne memorabil și a atrage clienții, este nevoie să oferi la rândul tău o experiență memorabilă.

A zis cineva clienți mai mulți? Da! Mai ales dacă ai un site web dezvoltat de profesioniști care știu să atragă atenția chiar și la cele mai mici detalii. Site-ul web îți aduce mai multă vizibilitate, deoarece ai acces la o audiență largă și la o piață globală, ceea ce înseamnă că afacerea ta poate fi descoperită de potențiali clienți din orice colț al lumii.

Cu un site web care arată bine și unde utilizatorii pot naviga ușor printre serviciile și produsele tale, îți creștem credibilitatea și transmitem mai multă încredere utilizatorilor. Serviciile de creare site Chișinău pot fi completate de serviciile noastre de copywriting - o întreagă echipă de copywriteri vor lucra pentru a relata povestea afacerii tale. Astfel, construim o imagine pozitivă pentru brand-ul tău și chiar putem depăși concurența.

Remarketing Google Ads este o strategie populară care prin care te ajutăm să reapari în vizorul atenției utilizatorilor care au accesat site-ul tău. Prin această formă de publicitate, afișăm anunțuri în timp ce aceștia navighează pe internet, menținând brand-ul în prim-planul atenției și încurajându-i pe vizitatori să mai revină.

Releas-uri recente: Ce obții când ne contractezi?

Portofoliu

La Qomunica percepem provocările drept ocazii de a deveni mai buni. Nu cerem să ne crezi pe cuvânt - vezi releas-urile noastre recente.

imou.md

Magazin online dezvoltat pentru distribuitorul oficial de produse imou în Republica Moldova. Desing modern și elegant, cu animații line. 

fertility.md

Un site dedicat serviciilor de fertilitate și reproducere asistată, oferind informații, tratamente și teste pentru cuplurile care își doresc să devină părinți.

highlilypriestess.com

Un site cu design simplu și elegant, realizat în culori pastelate. Funcționalul site-ului cuprinde și un magazin online, cu plată online integrată. 

Cum reușim să facem procesul de dezvoltare site web lin, plăcut și transparent?

Update-uri regulate

Alegând să-ți dezvolți site-ul la noi, vei primi actualizări săptămânale despre progresul proiectului.

Transparență

Defalcăm bugetul necesar pentru creare site web, astfel încât să înțelegi cum se formează costurile.

Feedback

Percepem orice feedback drept oportunitate de a-ți livra exact ceea, ce îți dorești.

Care sunt etapele în procesul de dezvoltare a unui site web?

Înainte de a începe un proiect, mai ales unul de creare site web chisinau web, obișnuim să oferim clienților noștri o perspectivă clară asupra etapelor care urmează.

Definirea obiectivelor​
Identificăm oferta, scopul, valoarea unică, misiunea, viziunea, părțile interesate și competitive ale afacerii tale.​
Etapa 1
Planificare​
Aici atragem o atenție deosebită asupra structurii site-ului, navigării, conținutului și a tehnologiilor utilizate.​
Etapa 2
Design​
Creăm o interfață atrăgătoare și bine structurată, capabilă să creeze o impresie pozitivă și să capteze atenția utilizatorilor chiar de la prima vizită. ​
Etapa 3
Dezvoltare
Etapa de dezvoltare a site-ului web, unde toate etapele descrise mai sus se reunesc pentru a crea aspectul și funcționalitatea site-ului.​
Etapa 4
QA (testare)​
Evaluăm funcționalul site-ului, toate legăturile și butoanele, verificăm corectitudinea de afișare a tuturor elementelor​
Etapa 5
Lansare și mentenanță​
Site-ul se încarcă pe un server și se mai efectuează rapid un ultim test pentru a ne asigura că totul este corect.
Etapa 6

Servicii Creare Site: Ce produse livrăm?

Landing Page

Dezvoltăm un landing page creativ, perfect pentru prezentarea brandului personal, a unui produs sau serviciu.

Site - carte de vizită

Un mic site de câteva pagini care conține informații despre companie, servicii, prețuri, noutăți.

Site Corporativ

Un site cu mai multe pagini, pe care îl vei utiliza în mod activ în strategiile de marketing digital ale companiei tale.

Magazin online

Un site cu un catalog de produse, cu funcționalitate largă pentru promovarea și vânzarea online activă.

Preț dezvoltare site - te întrebi cât costă atenția audienței tale?

În era digitală, atenția este unul dintre cele mai scumpe active. Cu doar un click, oamenii pot accesa informații despre produsele sau serviciile tale, indiferent de locul în care se află și indiferent de momentul zilei. Așadar, investiția într-un site este investiția pe care o faci pentru a licita pentru atenția clienților tăi.

Anume din acest considerent, bugetul pentru serviciile de dezvoltare site la comanda se formează individual. 

Și nu – nu încercăm să ascundem de la tine bugetele reale sau să te prindem printr-o ofertă de genul “am expediat prețul în privat”.

Estimări de buget

Landing Page

începând cu 299 EUR / 1 lună mentenanță gratis
 • Site user-friendly
 • Responsive Design
 • Setări SEO de bază
 • Conectarea instrumentelor de analitică
 • Conectare Newsletter

Site Corporativ

începând cu 499 EUR / 1 lună mentenanță gratis
 • Site multipage
 • Structură bine-gândită
 • Setări SEO de bază
 • Conectarea instrumentelor de analitică
 • Internal Linking

Magazin Online

începând cu 899 EUR / 1 lună mentenanță gratis
 • Site cu catalog de produse
 • Structură bine-gândită
 • Proiectare SEO Friendly
 • Conectarea metodei de plată
 • Integrare programuri de loialitate

Întrebări Frecvente

Serviciile de creare site la comandă presupun că noi dezvoltăm un site web personalizat pentru nevoile și obiectivele tale de afaceri. Creăm un design unic și o funcționalitate optimă pentru magazinul tău online.

Noi suntem o agenție de marketing de conținut cu experiență în creare site web. Oferim soluții complete de la planificarea, proiectarea, dezvoltarea și promovarea site-ului tău web. Noi ne ocupăm de toate aspectele tehnice și creative, astfel încât tu să te poți concentra pe vânzarea produselor tale online.

Prețul dezvoltării site-ului web depinde de mai mulți factori, cum ar fi complexitatea, dimensiunea, funcționalitățile și durata proiectului. Noi îți vom oferi o estimare gratuită și transparentă după ce vom discuta despre cerințele și așteptările tale.

Un site web responsive este un site web care se adaptează automat la dimensiunea și orientarea ecranului dispozitivului pe care este vizualizat. Acest lucru îmbunătățește experiența utilizatorilor și crește rata de conversie. Un site web responsive este, de asemenea, un factor important pentru optimizarea SEO, deoarece Google favorizează site-urile web care oferă o navigare ușoară și rapidă pe orice dispozitiv.

Un plan de dezvoltare a site-ului web este un document care descrie scopul, structura, designul, conținutul și funcționalitățile site-ului web pe care îl vom crea pentru tine. Acest plan ne ajută să ne organizăm și să ne coordonăm activitățile și să îți livrăm un site web de calitate în termenul stabilit. Noi realizăm planul de dezvoltare a site-ului web împreună cu tine, prin consultări și feedback constant.

Noi oferim servicii de promovare online pentru site-ul tău web, care includ optimizare SEO, marketing pe rețelele sociale, campanii de publicitate online, email marketing și analiză web. Noi folosim cele mai eficiente și relevante strategii de marketing pentru a atrage și a reține clienții tăi țintă.

Noi oferim garanții pentru calitatea, funcționalitatea și securitatea site-ului tău web. Testăm și verificăm site-ul web înainte de lansare și îl monitorizăm și îl actualizăm periodic după lansare. Noi oferim, de asemenea, suport tehnic și asistență pentru orice problemă sau întrebare pe care o ai legată de site-ul tău web.