Servicii de Optimizare SEO - Îți urcăm site-ul în TOP

Design fără titlu (36)
Dorești așa creștere

Qomunica - Expert în Promovare și Optimizare SEO

Dacă ai ajuns pe această pagină, cel mai curând ai nevoie de Servicii Optimizare SEO sau, cel puțin, te întrebi cum SEO te-ar putea ajuta în 2023. Fiecare afacere își dorește un loc cât mai bun în clasamentele motoarelor de căutare, dar nu fiecare brand îl merită. Traficul organic este foarte prețios – motiv principal, care determină companiile să concureze pentru el și să investească în promovare SEO. 

Deoarece promovarea SEO deseori generează discuții (sau chiar dezbateri) cu privință la eficiența și relevanța sa, din start vom exclude 2 întrebări de bază: 

 1. este oare promovarea prin SEO actuală în 2024 – DA!
 2. pot obține mai mulți clienți prin SEO Optimizare a site-ului în 2024 – SIGUR!

Totuși crezi că nu ai nevoie de Optimizare SEO?

0 %

SEO generează cu 1.000% mai mult trafic decât rețelele sociale organice

0 %

din traficul global provine din Căutarea Google, Imagini Google și Hărți Google

0 %

dintre experiențele online încep cu un motor de căutare

Și da, ai ajuns în locul potrivit – la Qomunica obținem rezultate măsurabile, generate prin strategii SEO și PPC personalizate. Analizăm rezultatele și le raportăm clienților într-un mod transparent, astfel reușim să îmbunătățim conversiile și să le aducem mai multe vânzări. Așadar, oferim servicii optimizare SEO cu eficiență măsurabilă – clienții noștri înțeleg pentru ce plătesc. 

Cum reușim să facem asta?

…sau ce ne diferențiază de alte agenții Servicii SEO Acreditate din Chișinău sau din România? Deși folosim checklist-uri complexe, nu facem nici o acțiune de optimizare SEO a site-ului web pur pentru bifă. Valorificăm fiecare leu din bugetul clientului, îl punem să lucreze pentru el și să-i aducă mai mult trafic. Vezi mai jos și alte principii, prin valorificarea cărora reușim să oferim servicii Optimizare SEO competetive și, în primul rând, eficiente pentru afacerea ta

De ce Optimizare SEO de la Qomunica?

Experți în Optimizare SEO

Prestăm Servicii de Optimizare SEO de peste 5 ani - perioadă în care am ajutat zeci de clienți să urce în motoarele de căutare.

Raportare transparentă

Îți oferim acces direct la rapoarte, astfel încât să fii sigur de transparența datelor raportate. Pe lângă rapoarte lunare, își oferim și Update-uri săptămânale.

Metodologii SEO eficiente

Nu experimentăm utilizând site-ul tău - aplicăm doar metodologii în eficiența cărora ne-am convins de-a lungul anilor.

Accent pe sustenabilitate

Implementăm campanii de Promovare SEO, care îți vor genera rezultate și mult timp după finalizarea Optimizării SEO.

Utilizăm Suite performante

Cheltuim peste 2000 EUR lunar doar pe instrumente de performanță, pe care le utilizăm pentru a-ți oferi rezultate de TOP.

Implicare și abordare strategică

Sună prea familiar, nu-i așa? Nu și atunci când începem să povestim clienților noștri cum abordăm fiecare proiect. Suntem ferm convinși că a oferi aceeași soluție tuturor proiectelor de Optimizare SEO…nu reprezintă o soluție. 

De aceea, primul punct de atingere cu fiecare client este un Audit SEO Gratuit. Chiar din prima ședință o să-ți dăm de înțeles că punem accent nu pe cantitatea, ci pe calitatea traficului. Da, poate fi dureros, în special în cazul în care ai planificat să ne ceri x100 ori creștere al traficului organic. În schimb, prin campaniile de promovare SEO pe care le vom seta îți vom oferi lead-uri reale – deja sună mai bine, nu-i așa?

Analiza aprofundată a site-ul tău

Oferindu-ți SEO Audit gratuit îți oferim atât o înțelegere generală a situației actuale a site-ului tău, precum și direcțiile de bază a Strategiei SEO potrivite pentru afacerea ta. Ce reprezintă o strategie de Optimizare SEO? Aceasta reprezintă, de regulă, o strategie de 6-12 luni, care definește modul în care va decurge promovarea SEO a site-ului tău, ea include: strategia de conținut, strategia de poziționarea pe interogările cheie, strategia de backlinks. 

Strategii SEO cu eficiență măsurabilă? 

Îți faci griji cu privire la bugetul pe care îl vei aloca pentru promovarea SEO, în special cu privire la faptul că Optimizarea SEO va ieși prea scumpă? Qomunica îți oferă strategii cu eficiență măsurabilă – știi pentru ce și de ce plătești. 

Îți oferim acces direct la suitele Google, astfel încât să poți vedea datele neprelucrate cu privire la volumul și calitatea traficului organic. În așa mod, vei putea urmări cum decurge promovarea prin SEO a site-ului tău, cum este utilizat bugetul, care este nivelul de eficiență și dacă merită să continui optimizarea site-ului web. 

Cum decurge procesul de Promovare SEO - Pas cu Pas

1.
Audit SEO

Implementăm setul de acțiuni și soluții stabilite la etapa de creare a strategiei SEO.

2.
Strategie SEO

În baza auditului, creăm Strategia de Promovare SEO: strategia de conținut și strategia de poziționare pe cuvinte cheie.

3.
Nucleu Semnatic

Utilizăm tool-uri de performanță pentru a aduna cele mai relevante interogări cu potențial de ranking pe poziții de TOP.

4.
Optimizarea SEO

Implementăm setul de acțiuni și soluții stabilite la etapa de creare a strategiei SEO.

5.
Monitorizarea rezultatelor

Analizăm zilnic rezultatele campaniei de promovare SEO și îmbunătățim performanța.

SEO în 2023?

Deși nu punem la îndoială că ai auzit sau cunoști deja că SEO este un instrument de marketing digital necesar, posibil să nu realizezi până la capăt beneficiile pe care ți le poate aduce. De ce este atât de importantă SEO optimizarea în ziua de azi și de ce contează atât de mult pentru afacerea ta? 

Crești traficul organic

Clienții nu-ți văd site-ul în motoarele de căutare? - pierzi lead-uri. Prin Optimizare SEO crești volumul traficului organic obținut din motoarele de căutare, crescând astfel numărul de vizitatori pe care site-ul tău îl înregistrează în fiecare zi.

Rezultate pe termen lung

În comparație cu reclamele pe care le plătești și care durează foarte puțin, implementarea SEO are un impact vizibil pe un termen nelimitat și fără costuri adiționale. Avantajul competitiv este că multe dintre măsurile care au fost aplicate vor avea un efect care va dura mai mult de câțiva ani.

Site mai vizibil și credibil

După SEO optimizare, site-ul tău este poziționat mai sus în rezultatele căutărilor, este afișat mai des și obține mai multă vizibilitate. Astfel, obții mai multe șanse de a atrage trafic targetat.

Avantaj competitiv

Cei care investesc în SEO depășesc adesea concurența în rezultatele motoarelor de căutare și câștigă cota de piață. Dacă iei în considerare că rezultatele de pe prima pagină a unei căutări pe Google obțin peste 90% din trafic, îți dai seama că nu poți rata această șansă. 

Servicii SEO Chișinău

În prezent, foarte puține companii și magazine online din Chișinău fac promovare SEO, de aceea ai posiblitatea să folosești la capacitate maximă spațiul motoarelor de căutare pentru a-ți crește afacerea cu ajutorul Optimizării SEO.

Piața de servicii SEO Moldova este plină de nenumărate oferte și strategii atractive, dar nu toate sunt realizabile și realiste. Noi nu îți promitem că vei primi rezultate garantate într-o zi sau că îți vei crește vânzările înzecit, dar îți oferim un proces transparent de lucru, bazat pe raportare lunară și strategii de White Hat SEO.

Desigur, Optimizarea SEO Chișinău nu va genera trafic SEO local peste noapte, dar cu o echipă dedicată și un buget corespunzător, site-ul tău poate ajunge în topul pozițiilor în motoarele de căutare. Nu oferim așteptări false, ci fapte și rezultate concrete și realiste. 

Contactează acum echipa Qomunica – agenție SEO Acreditată din Chișinău, și fă primul pas spre un nou nivel de performanță!

Prețuri Promovare SEO

Ei ți-au spus că promovarea SEO este scumpă – noi îți oferim cel mai bun raport preț-calitate!

SEO Landing Page

de la 199 EUR / lună
 • Maxim 5 pagini
 • Până la 10 Keywords
 • Crearea strategiei de Conținut
 • Audit SEO
 • Google Search Console and GA
 • Keywords Research
 • Topic Research

SEO pentru Multipage Site

de la 299 EUR / lună
 • Până la 15 pagini
 • Până la 20 Keywords
 • Audit SEO
 • Google Search Console and GA
 • Keywords Research
 • Topic Research
 • Crearea strategiei de Conținut
 • Mentenanță SEO
 • Creare de Conținut
 • Analiza Concurenților
 • Testarea A/B a strategiei create

SEO pentru Magazin Online

de la 699 EUR / lună
 • Număr nelimitat de pagini
 • Număr nelimitat de Keywords
 • Audit SEO
 • Google Search Console and GA
 • Keywords Research
 • Topic Research
 • Crearea strategiei de Conținut
 • Mentenanță SEO
 • Creare de Conținut
 • Analiza Concurenților
 • Testarea A/B a strategiei create

Dorești o ofertă de preț personalizată? Hai să discutăm – Consultantul nostru este la un singur click distanță!

Serviciile SEO (Search Engine Optimization) reprezintă servicii prestate de către o agenție SEO acreditată și orientate spre optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare. Scopul acestei optimizări constă în creșterea volumului de trafic organic și al numărului de vizitatori care accesează site-ul. 

Prețul serviciilor SEO variază în funcție de mărimea site-ului, complexitatea nișei și calitatea conținutului deja încărcat pe site. Pentru a primi o estimare a bugetului necesar pentru promovare SEO Moldova, contactează echipa Qomunica - vom reveni cu o estimare de preț în cel mai scurt timp. 

Odată ce ai un site și îți propui să vinzi prin intermediul acestuia, ai nevoie ca site-ul să fie optimizat. Acest instrument este relevant indiferent dacă te gândești la optimizarea unui site codat de la zero, sau la optimizare site WordPress.