Service

Dacă ai ajuns pe această pagină, cel mai curând ai nevoie de Servicii Optimizare SEO sau, cel puțin, te întrebi cum SEO te-ar putea ajuta în [cur_year]. Fiecare afacere își dorește un loc cât mai bun în clasamentele motoarelor de căutare, dar nu fiecare brand îl merită. Traficul organic este foarte prețios – motiv principal, care determină companiile să concureze pentru el și să investească în promovare SEO. 

Deoarece promovarea SEO deseori generează discuții (sau chiar dezbateri) cu privință la eficiența și relevanța sa, din start vom exclude 2 întrebări de bază: 

  1. este oare promovarea prin SEO actuală în 2023 – DA! 
  2. pot obține mai mulți clienți prin SEO Optimizare a site-ului în 2023 – SIGUR! 

Și da, ai ajuns în locul potrivit - la Qomunica obținem cele mai bune rezultate, generate prin strategii SEO și PPC personalizate. Analizăm rezultatele și le raportăm clienților într-un mod transparent, astfel reușim să îmbunătățim conversiile și să le aducem mai multe vânzări. Așadar, oferim servicii optimizare SEO cu eficiență măsurabilă - clienții noștri înțeleg pentru ce plătesc.

Cum reușim să facem asta?

…sau ce ne diferențiază de alte agenții Servicii SEO Acreditate din Chișinău sau din România? Deși folosim checklist-uri complexe, nu facem nici o acțiune de optimizare SEO a site-ului web pur pentru bifă. Valorificăm fiecare leu din bugetul clientului, îl punem să lucreze pentru el și să-i aducă mai mult trafic. Vezi mai jos și alte principii, prin valorificarea cărora reușim să oferim servicii Optimizare SEO competetive și, în primul rând, eficiente pentru afacerea ta

Implicare și abordare strategică

Sună prea familiar, nu-i așa? Nu și atunci când începem să povestim clienților noștri cum abordăm fiecare proiect. Suntem ferm convinși că a oferi aceeași soluție tuturor proiectelor de Optimizare SEO…nu reprezintă o soluție. 

De aceea, primul punct de atingere cu fiecare client este Audit SEO Gratuit. Chiar din prima ședință o să-ți dăm de înțeles că punem accent nu pe cantitatea, ci pe calitatea traficului. Da, poate fi dureros, în special în cazul în care ai planificat să ne ceri x100 ori creștere al traficului organic. În schimb, prin campaniile de promovare SEO pe care le vom seta îți vom oferi lead-uri reale – deja sună mai bine, nu-i așa?

Analiza aprofundată a site-ul tău

Oferindu-ți SEO Audit gratuit îți oferim atât o înțelegere generală a situației actuale a site-ului tău, precum și direcțiile de bază a Strategiei SEO potrivite pentru afacerea ta. Ce reprezintă o strategie de Optimizare SEO? Aceasta reprezintă, de regulă, o strategie de 6-12 luni, care definește modul în care va decurge promovarea SEO a site-ului tău, ea include: strategia de conținut, strategia de poziționarea pe interogările cheie, strategia de backlinks. 

La etapa de Audit SEO analizăm atât partea tehnică a site-ului tău, cât și conținutul pe care deja l-ai postat. Această abordare ne ajută să ne formăm o impresie obiectivă referitor la volumul de lucru și la acțiunile exacte, pe care va trebui să le implementăm. 

Strategii SEO cu eficiență măsurabilă? 

Îți faci griji cu privire la bugetul pe care îl vei aloca pentru promovarea SEO, în special cu privire la faptul că Optimizarea SEO va ieși prea scumpă? Qomunica îți oferă strategii cu eficiență măsurabilă – știi pentru ce și de ce plătești. 

Îți oferim acces direct la suitele Google, astfel încât să poți vedea datele neprelucrate cu privite la volumul și calitatea traficului organic. În așa mod, vei putea urmări cum decurge promovarea prin SEO a site-ului tău, cum este utilizat bugetul, care este nivelul de eficiență și dacă merită să continui optimizarea site-ului web. 

SEO în 2023?

Deși nu punem la îndoială că ai auzit sau cunoști deja că SEO este un instrument de marketing digital necesar, posibil să nu realizezi până la capăt beneficiile pe care ți le poate aduce. De ce este atât de importantă SEO optimizarea în ziua de azi și de ce contează atât de mult pentru afacerea ta? 

Crești traficul organic

Clienții nu-ți văd site-ul în motoarele de căutare? - pierzi lead-uri. Prin Optimizare SEO crești volumul traficului organic obținut din motoarele de căutare, crescând astfel numărul de vizitatori pe care site-ul tău îl înregistrează în fiecare zi.

Rezultate pe termen lung

În comparație cu reclamele pe care le plătești și care durează foarte puțin, implementarea SEO are un impact vizibil pe un termen nelimitat și fără costuri adiționale. Avantajul competitiv este că multe dintre măsurile care au fost aplicate vor avea un efect care va dura mai mult de câțiva ani.

Site mai vizibil și credibil

După SEO optimizare, site-ul tău este poziționat mai bine sus în rezultatele căutărilor, este afișat mai des în rezultatele de căutare și obține mai multă vizibilitate. Astfel, obții mai multe șanse de a atrage trafic targetat, care va genera conversii calitative.

Avantaj competitiv

Cei care investesc în SEO depășesc adesea concurența în rezultatele motoarelor de căutare și câștigă cota de piață. Dacă iei în considerare că rezultatele de pe prima pagină a unei căutări pe Google obțin peste 90% din trafic, atunci nu poți rata această șansă. 

Clienții noștri